24/09/2021

Na de fietswerkplaats, nu ook de fietsshop

Herinnert u het zich nog? De opening van de fietswerkplaats van Mo-Cyclette in december 2019? Neen? Geen erg, want heel wat mensen hebben ook op eigen houtje de weg daarheen gevonden. En het is een succesverhaal geworden. Daar voegen we nu een tweede hoofdstuk aan toe: een echte, ware, volledige fietswinkel, met alles erop en eraan. Ze liggen op amper drie panden van elkaar, de werkplaats en shop. De ene aan het Stationsplein 44 in Lokeren, de andere aan nummer 38.

Shop & Onthaal

Eén adres voor alle fietsdiensten van Mo-Cyclette, Stationsplein nr. 38 te Lokeren. 

  • een afspraak maken voor onderhoud en herstelling
  • je fiets binnenbrengen of afhalen
  • een administratieve vraag
  • informatie over aankoop van een fiets
  • een testrit
  • aankoop van accessoires en onderdelen
  • ... 

Senne Laureys is onze commerciële medewerker die u in onze nieuwe shop vriendelijk zal ontvangen en u verder zal helpen.  

In de winkel kan je jouw perfecte nieuwe (of vernieuwde) fiets vinden. Elektrisch of niet, van gerecycleerd materiaal of brandschoon nieuw van de fabriek. Ja, we stellen ook zelf fietsen samen op basis van (delen van) gebruikte fietsen, aangevuld met nieuwe stukken die aan vervanging toe zijn. Meer over onze circulaire Mo-Cyclette-fietsen vind je in deze blogpost.

Je kan in de shop ook een fiets kopen van kwaliteitsmerken als Oxford, Batavus, Qwic en Multicycle, die duurzaamheid hoog in het vaandel voeren. Op zoek naar accessoires om je fiets nòg beter te maken? Eén adres. En ben je zelf een (amateur)reparateur, dan vind je daar ook de nodige onderdelen.

De fietswerkplaats

De werkplaats is voortaan uitsluitend het terrein van onze fietstechnici. Heb je over jouw fiets of over een uitgevoerde herstelling een technische vraag; stel ze gerust aan Senne in de shop. Als het te technisch wordt dan zal Senne er een fietstechnicus bijhalen om u voledig te informeren, de juiste analyse te maken en de beste aanpak voor te stellen. 

Praktisch

Mo-Cyclette fietsshop
Stationsplein 38 in Lokeren
09/396 11 70
info@mocyclette.be

Openingsuren
Dinsdag tot en met vrijdag: 10-18u
Zaterdag: 9-17u
Gesloten op zondag en maandagOp zoek naar een fietswinkel met alles erop en eraan? 

Stap eens in onze fietswinkel binnenOm uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.