06/12/2019

Nieuwe werkplaats

Mo-cyclette is het nieuwste initiatief van Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw. Misschien ken je ons al van de Fietspunten in Lokeren, Zele en Dendermonde of ons schoonmaakbedrijf?

Met deze fietswerkplaats creëren we nieuwe jobs voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Op 6 december openen we de deuren op het Lokerse Stationsplein en ben je meer dan welkom! 

Onze sociale onderneming Mo-Cyclette wil dé belevingsplek in Lokeren worden als het gaat om fietsen. De focus ligt op fietsen herstellen en onderhouden. Maar je kan ook fietsen huren, leasen of kopen. 

Op termijn kan je workshops volgen en daardoor zelf sleutelen en tips over fietsen opsteken. “We gaan prat op een goede kwaliteit en communicatie is belangrijk. Als je een fiets bij ons binnenbrengt, zullen we even overlopen wat er mis is en wat er moet hersteld worden”, vertelt directeur Jo De Niel. 

Om de opening te vieren delen we gratis fietshesjes uit. De eerste 100 klanten krijgen bovendien een voucher voor een gratis fietsonderhoud!


Kom langs en ontdek onze fietswerkplaats.

Bekijk onze contactinfoOm uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.