08/06/2021

ZOMERACTIE 2021

Het is beslist, je gaat voor de aankoop van een elektrische fiets die helemaal bij je past. Mo Cyclette presenteert u een aanbod nieuwe e-bikes waar zeker iets bij zit dat perfect bij je past. 

Mo Cyclette levert E-bikes van de kwaliteitsmerken Batavus, Oxford, QWIC en Multicycle  Je hebt keuze uit verschillende aandrijfsystemen: vooraan, in het midden of achteraan, een zichtbare of onzichtbare accu, een derailleur- of naafversnelling, een aangepaste accucapaciteit en actieradius.

Al onze elektrische fietsen bieden je veel comfort, veiligheid en vooral een deskundige hand van onze fietsherstellers en onze ervaren instructeurs Jurgen, Simon en Jef. Vraag alle inlichtingen over ons aanbod in de fietswerkplaatsen in Lokeren en Eksaarde. 


Je oude fiets inruilen

Dat gaat gemakkelijk bij Mo Cyclette. Breng gewoon je fiets mee en Jurgen, Simon en Jef zullen een schatting maken van het inruilbedrag (tot maximum € 150). Het precieze bedrag dat we geven voor je oude fiets hangt af van de leeftijd, het type, het merk, de staat van bijvoorbeeld de banden, ketting, tandwielen,..

Het inruilen van een fiets bij aankoop van een nieuwe E-bike heeft veel voordelen:
- direct financieel voordeel bij de aankoop van een nieuwe E-bike
- je hoeft zelf geen tijd te besteden aan de verkoop op de 2de handsmarkt
- je oude fiets krijgt van onze fietsherstellers een totale revisie en gaat als 2nd Life fiets naar een nieuwe gebruiker
- onderdelen van oude fietsen kunnen in vele gevallen perfect ingezet worden bij herstellingen

Je oude fiets wordt dus optimaal hergebruikt. Zo draag je bij aan de omschakeling naar een circulaire economie én je helpt Mo Cyclette om jobs in de sociale economie te creëren. 

Je ziet, WIN voor jou als klant, WIN voor de jobs van onze medewerkers, WIN voor het milieu!

(Actie geldig bij bestellingen tot 31 augustus 2021)
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.