Mo-Cyclette is een initiatief van Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw. Misschien ken je ons van de Fietspunten in Lokeren, Zele en Dendermonde of ons schoonmaakbedrijf?

Sociaal ondernemerschap

Maatschappelijke impact staat centraal in ons maatwerkbedrijf. Het is onze missie om extra jobs in de sociale economie te creëren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

De arbeidsmarkt staat in brand. Er zijn te veel vacatures voor te weinig mensen. Maar ondanks de dalende werkloosheid is er een grote groep van mensen die toch niet aan de slag kan.

De kernopdracht van Mo-Cyclette is om de talenten van deze mensen te ontdekken en hen de kans te geven om professioneel te groeien. Om dit sociale doel voor onze werknemers te bereiken levert Mo-Cyclette zoals iedere zelfstandige onderneming producten en diensten in een marktcontext.

We zetten in op een gezond verdienmodel dat steunt op klantgerichtheid, kwaliteit, kostenbeheersing, talenten ontwikkelen en zorg voor mens en omgeving.

Door opleiding en training on the job ontwikkelen onze medewerkers hun talent voor techniek en hun waarde op de arbeidsmarkt. Onze werkleider begeleidt hen met zijn uitgebreide technische expertise.

De fiets op

Tegelijk promoten we het fietsgebruik -iedereen op de fiets!- en werken we aan een ecologische leefomgeving. Hoe meer fietsers, hoe veiliger en duurzamer onze omgeving. Het is goed voor de gezondheid, gaat snel en neemt weinig openbare ruimte in! En dan zijn er nog de second life fietsen waarbij we afgedankte fietsen helemaal transformeren en een tweede leven geven.

Duurzaam en sociaal ondernemerschap, dus!


Wil je samen met ons duurzaam ondernemen? Heb je een idee? 

Bespreek het met ons


MO-RE INFO

VOOR DE FIETSLIEFHEBBERS


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.