Woon-werkverkeer

de fiets als oplossing

Gedaan met files en zoeken naar een parkeerplaats! Je dagelijkse rit van en naar het werk en lokale verplaatsingen tijdens de werkdag worden een plezier met onze bedrijfsfietsen. Het is duurzaam, comfortabel en fiscaal gunstig!

Ondernemingen en organisaties die bedrijfsfietsen willen promoten bij werknemers: dat juichen we toe! De fiets is hét vervoermiddel voor zakelijke verplaatsingen en woon-werkverkeer, en al zeker als je geen lange afstanden moet rijden.

Naast stadsfietsen en elektrische fietsen kan je bij ons ook terecht voor vouwfietsen. Ideaal voor wie de trein en/of auto wil combineren met de fiets. Ook voor accessoires zoals fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen kan je bij Mo-Cyclette terecht.

Bedrijfsfietsen leasen

met Bike&Co

Mo-Cyclette is mede-oprichter van Bike&co, de coöperatieve vennootschap voor bedrijfsfietsen.

Samen met nog andere ervaren fietsondernemingen uit de sociale economie vormen we een kwaliteitsnetwerk. We specialiseren ons in de verkoop, verhuur, onderhoud en het herstel van bedrijfsfietsen. Goed voor meer dan 1000 leasingfietsen met fullservice-contract!

Onze belangrijkste klanten in de regio Lokeren, Zele en Dendermonde voor elektrische bedrijfsfietsen zijn Fluvius, Familiehulp en Wit-Gele Kruis.

Voordelen

van bedrijfsfietsen leasen

 • Werknemers die vaak fietsen zijn minder vaak afwezig door ziekte
 • Geen filestress en met een fris hoofd de werkdag starten
 • Minder parkeerplaatsen aan je bedrijf
 • Een kleinere ecologische voetafdruk
 • Fiscaal gunstige bedrijfsvoordelen
 • Goed onderhouden fietsen én pechhulp
 • Fietsen kunnen gepersonaliseerd worden

Jobcreatie

geef werk met je fiets

Ga je met ons in zee? Dan koop of huur je een fiets én help je ons jobs creëren in ons maatwerkbedrijf.

Wij maken werk van jouw fiets. Letterlijk en figuurlijk. Door bedrijfsfietsen te leasen draag je bij tot de professionele vorming en de tewerkstelling van mensen met veel talent, maar een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Kwaliteit

fiets duurzaam en comfortabel

Onze fietstechnici stelden samen met de specialisten van Oxford-fietsproducent Van Den Berghe in Sint-Niklaas een eigen Bike&Co-bedrijfsfiets samen. Ieder model en onderdeel is zorgvuldig gewikt en gewogen op zijn duurzame en kwalitatieve eigenschappen. Comfort, veiligheid en de vormgeving zijn van belang. De standaardkleur? Een modieuze matzwarte coating.

Fiscaal gunstig

bespaar al fietsend geld

Je werknemers besparen op een fitnessabonnement en jouw onderneming op dure brandstofkosten. Bovendien bestaat er voor bedrijfsfietsen een gunstig fiscaal regime. Combineer bedrijfsfietsen met de fietsvergoeding: als de fiets wordt aangewend voor woon-werkverkeer valt het voordeel van alle aard weg.

Als btw-plichtige werkgever kan je investeringen in bedrijfsfietsen en fietsinfrastructuur 120% fiscaal aftrekken. Een bedrijfsfiets combineren met een bedrijfswagen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor organisaties die niet btw-plichtig zijn is de verlaging van de btw van 21% naar 6% bij aankoop van een fiets, e-bike of speed pedelec een mooi voordeel.

Full-service leasing

van bedrijfsfietsen

Fietsen kopen of huren op langere termijn? We zorgen dat je fietsen in optimale conditie blijven.

Voordelen van een full-service leasing

 • 2 x per jaar preventief onderhoud
 • Herstellingen van fietsen
 • Eenvoudige administratie
 • Extra: 7 dagen op 7 pechhulp
 • Extra: fietsverzekering voor diefstal, vandalisme en ongevallen

In samenwerking met


Heb je interesse om bedrijfsfietsen te leasen?

Contacteer onsMO-RE INFO

VOOR DE FIETSLIEFHEBBERS


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.