Elektrische fietsen

De elektrische fiets is je ideale bondgenoot voor lange afstanden! Kom fris aan op je bestemming met de elektrische fiets. Door te rijden met een E-bike wordt fietsen meteen een stuk plezanter. Een elektrische fiets haalt zonder problemen een aangename snelheid van 25 kilometer per uur, waardoor je moeiteloos langere ritten kan maken. De meeste E-bikes zijn uitgerust met een middenmotor, al zijn er ook elektrische fietsen met een achterwielmotor of voorwielmotor.

Waarom een elektrische fiets kopen?

Comfortabel: De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je licht en comfortabel kan fietsen, zowel berop, als met tegenwind.

Ideaal voor lange afstanden: Grote afstanden afleggen zonder vermoeid te raken wordt een stuk eenvoudiger. Kies wel voor een goede accu.

Snel: Hogere snelheden - rond de 25 kilometer per uur - langer aanhouden wordt een stuk eenvoudiger dan bij een gewone fiets, waardoor de reistijd concurreert met andere vervoermiddelen.

Milieuvriendelijk: De ideale vervanger voor de auto of brommer. GEEN uitstoot, waardoor je probleemloos elke stad in mag komen. De meeste accu's van E-bikes kunnen gerecycled worden.


Onze elektrische fietsen


Wil je een elektrische fiets kopen?

Dat kan! Contacteer ons voor een offerte.


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.