Onze fietswerkplaatsen

In Lokeren & Eksaarde

In onze fietswerkplaats — ook wel ons atelier genoemd — creëren we nieuwe jobs voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door opleiding en training on the job ontwikkelen medewerkers hun talent voor techniek en hun waarde op de arbeidsmarkt. Van jouw fiets maken we dus ons werk

De werkplaats is uitsluitend het terrein van onze fietstechnici. Heb je over jouw fiets of over een uitgevoerde herstelling een technische vraag; stel ze gerust aan Senne in onze shop & onthaal. Als het te technisch wordt dan zal Senne er een fietstechnicus bijhalen om u voledig te informeren, de juiste analyse te maken en de beste aanpak voor te stellen.

Mo-Cyclette is dé belevingsplek als het gaat om fietsen. Natuurlijk ligt onze focus op herstellen en onderhouden van fietsen, maar we willen nog zoveel meer aanbieden en kennis delen in workshops en infosessies. Zo leer jij ook de kneepjes van het vak. 

En leren we jou beter kennen. Want een goede service en communicatie is belangrijk. Als je een fiets bij ons binnenbrengt in onze fietswinkel op nummer 38, zullen we even overlopen wat er mis is en wat er moet hersteld worden. Je krijgt ook een richtprijs en afhaaldatum mee. Handig toch?

Praktisch

Fietswerkplaats Lokeren

Stationsplein 44
9160 Lokeren

Je vindt ons dus op enkele meters van onze fietswinkel 'Shop & Onthaal' vlakbij het station in Lokeren. Voor vragen ivm onderhoud en herstelling, aankopen of onderdelen wend je je steeds eerst tot onze fietswinkel op nr.38. Het atelier in Lokeren is elke werkdag open tussen 8u en 16u.

Fietswerkplaats Eksaarde

Amand De Vosstraat 3
9160 Lokeren

Deze fietswerkplaats is vlakbij de Smatch in Eksaarde-dorp gelegen. In Eksaarde is ons atelier elke maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 17 uur open. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn onze werkplaatsen gesloten. 

Workshops en infosessies kunnen buiten de gebruikelijke werkuren plaatsvinden en worden vooraf gecommuniceerd.Is je fiets toe aan onderhoud en herstel? 

Stap in één van onze fietswerkplaatsen binnen


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.