02/04/2021

Batavus Finez E-go Power Sport bekroond tot E-Bike of the Year 2021

 

   

Vandaag is bekendgemaakt dat de Batavus Finez E-go® Power Sport is uitgeroepen tot E-Bike of the Year 2021 door VAB . Deze sportieve en krachtige e-bike scoorde goed bij de vakjury en het Belgische dealernetwerk. 

De nieuwe Batavus Finez E-go® Power Sport biedt optimaal comfort in een sportief jasje. Perfect voor gebruik in de stad, maar ook voor de uitdagende fietspaden. Door de derailleur met 10 versnellingen is het ook in heuvelachtig gebied geen probleem om de ondersteuning een stand lager te zetten voor het beleven van een sportieve en krachtige rit. 

Dankzij de geïntegreerde accu en de slimme positie van de krachtige Bosch middenmotor ervaar je gegarandeerd comfort en stabiliteit.  

Uiterst stabiel frame

Ultieme stabiliteit dankzij de wetenschap. Het frame voor de nieuwe Batavus Finez is tot stand gekomen in samenwerking met T.U. Delft. De Finez E-go® Power Sport heeft hierdoor de beste rijeigenschappen die zorgen voor een veilige, sportieve en comfortabele rijbeleving.

Goed zichtbaar dankzij slimme verlichting

Goed licht kan een wereld van verschil maken. Niet alleen om zelf te zien, maar ook om gezien te worden. De Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de fiets automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. En sta je stil voor een verkeerslicht? Ook dan blijf je zichtbaar door de standlichtfunctie. Het achterlicht is voorzien van V-Light. Met laserstralen wordt een V-vorm geprojecteerd op de grond rondom de achterzijde van de fiets. Hierdoor creëer je je eigen veiligheidszone en ben je nóg zichtbaarder in het verkeer. 

  • Krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor voor optimale ondersteuning 
  • Dynamische dagrijverlichting met V-Light, aangesloten op de accu van de fiets 
  • Stabiel frame voor de perfecte wegligging met lage instap, ontwikkeld in samenwerking met T.U. Delft  
  • Krachtige hydraulische schijfremmen om veilig en snel tot stilstand te komen 
  • Snel en sportief schakelen door de derailleur met 10 versnellingen

Te koop in Mo Cyclette, Batavus dealer in Lokeren en Eksaarde!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.