05/12/2019

Op de fiets met Jurgen!

“Je kan hier mensen verder helpen in hun leven, en ik kan mijn technisch ei kwijt. Die combinatie sprak me enorm aan.” Werkleider Jurgen neemt je mee op zijn fietsparcours.

Jurgen Beeckman is onze werkleider die alles in goede banen stuurt. Als fietsfanaat sleutelt hij graag aan àlle fietsen. Elke dag fietst hij zelf van Grembergen naar Lokeren en terug. “Als vrienden me vragen om mee naar de zee te rijden, dan zeg ik daar geen neen tegen. Sterker zelfs, als ik een paar dagen niet fiets, word ik erg onrustig. Ik moet bezig kunnen zijn. Ik sta op met fietsen en ik ga er terug mee slapen.”

Jurgen koerste zelf in zijn jeugd en geraakte tot op semi-professioneel niveau. “Maar een nog grotere passie bleek fietstechniek te zijn, en daarom ben ik daarin verder gegaan.” Jurgen werkte eerst bij Wielerbond Vlaanderen en daarna bij fietsenzaken. Ook in de materiaalpost van een cyclocrosswedstrijd kan je hem nu en dan treffen.

Nu, bij Mo-Cyclette, zet hij zijn passie verder. Als werkleider leidt hij mensen op die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. “Ik help hen graag. Je kan zelf je kennis en fouten doorgeven, zodat zij daaruit kunnen leren.”


Fiets(en) huren in Lokeren en omgeving? Samen de fiets op!

Contacteer onsOm uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.