Duurzame samenleving

met bijna gloednieuwe fietsen

Elk jaar worden in ons land tienduizenden fietsen afgedankt. Bij Mo-Cyclette redden we fietsen van de schroothoop en geven we ze een tweede en soms derde leven!

Een inclusieve en circulaire samenleving; daar werken we volop aan mee. Op onze werkvloer zien we talenten in mensen en brengen we competenties tot ontwikkeling. En wat voor anderen een fietsafvalberg is, zijn voor ons bruikbare grondstoffen. In onze fietswerkplaats maken we -met de hand- van een afdankertje een nieuw uitziende kwaliteitsfiets.

Voordelen second life fiets

Goedkoper dan een nieuwe

  • Duurzaam
  • Ziet eruit als nieuw
  • Goedkoop
  • Garantie van 6 maanden

Circulaire economie

wat is het juist

In een circulaire economie worden producten en materialen hergebruikt en grondstoffen behouden hun waarde. Bij Mo-Cyclette kopen we fietsen op die anders op de oud ijzerhoop terechtkomen.

Wij knappen ze op en geven ze een nieuw leven door ze te verkopen of verhuren. Fietsen maken we rijklaar en krijgen verlichting en een veilig slot. Soms is het niet meer haalbaar om een fiets op te knappen. In dat geval halen we de fiets helemaal uit elkaar en hergebruiken we zoveel mogelijk onderdelen. In vele gevallen zijn het frame, wielen, stuur en spatborden nog bruikbaar.


Wil je meer weten over ons gamma aan second life fietsen?

Contacteer onsMO-RE INFO

VOOR DE FIETSLIEFHEBBERS


Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Cyclette gebruik van cookies. Meer informatie   OK
Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en mis niets van Mo-Cyclette.